Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Професійне зростання для громади

Дата: 03.09.2021 17:27
Кількість переглядів: 291

Соціальна сфера зараз проходить свій шлях оновлення, трансформації, якісних змін задля захисту прав та гарантій членів громади. Сьогодні, фахівцям соціальної сфери потрібно мати чітке уявлення про нюанси, що супроводжують цей процес, для оперативного та достовірного інформування людей на місцях.

Фото без опису

Саме з цією метою 03 вересня поточного року у залі засідань комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Скадовської міської ради відбувся навчальний семінар з фахівцями із соціальної роботи. На семінарі розглядалися питання різної сфери діяльності. Зокрема, обговорювались питання щодо змін до порядку надання соціальних послуг. По даному питанню дала роз’яснення директорка Центру – Кожуковська Олена, відповівши на ряд питань щодо охоплення членів громади соціальним обслуговуванням, Олена Олексіївна зазначила, що на сьогоднішній день одним із важливих напрямків роботи є відвідування вдома сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, надання їм консультацій та своєчасної підтримки.

 

Завершилося семінарське навчання для фахівців із соціальної роботи врученням сертифікатів про проходження курсу «Соціально небезпечні хвороби. Як надати соціальні послуги та убезпечити себе від зараження». Як попіклуватися про себе, пам’ятаючи про своїх рідних, як не наразитися на небезпеку, при тому що послуги  мають бути надані вчасно та якісно, як працювати на превенцію, а не «швидкою» допомогою… Такі теми, та ще багато інших обговорювалися на курсі.

 

Тепер з впевненістю можна сказати – фахівці в Скадовській громаді навчаються, розвивають свої професійні навички та надають якісні соціальні послуги. А попереду нові навчання. Потрібні, професійні, затребувані.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора