Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підготовка до нового навчального року!

Дата: 01.09.2021 16:57
Кількість переглядів: 473

За ініціативи служби у справах дітей Скадовської міської ради та депутатів Скадовської міської ради на території нашої громади проведено благодійну акцію з підтримки та надання допомоги родинам, які потрапили у складні життєві обставини та в яких виховуються малолітні діти.

Фото без опису

31 серпня 2021 року працівники служби у справах дітей Скадовської міської ради спільно з депутами міської ради та працівниками Скадовського районного відділу поліції відвідали родини, які опинились у кризовій ситуації та подарували дітям шкільні приладдя, які необхідні для нового навчального року.

 

Щиро дякуємо за доброту, небайдужість, чуйність та любов до дітей депутатам Скадовської міської ради: Касьяненку Олександру Івановичу, Васильєву Олегу Петровичу, Козловій Людмилі Станіславівні та заступнику начальника сектору превенції Скадовського районного відділу поліції Токарю Олександру Васильовичу, що допомогли зібрати подарунки та необхідні речі для дітей, які виховуються в родинах, що потрапили у складні життєві обставини. Ми впевнені, що добро обов'язково повернеться вам сторицею!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора