Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ІІІ міські змагання з аматорського плавання “Острів Джарилгач-Скадовськ ”

Дата: 28.08.2021 16:59
Кількість переглядів: 1005

До дня Незалежності України у місті Скадовську відбувся заплив з острова Джарилгач до м. Скадовськ. Змагання з аматорського плавання відбулись втрете, їх організатором є Скадовська міська рада, ініціатор запливу Олександр Єфімов.

До змагань проводились ретельні збори, із зареєстрованих 61 особи до старту прибули 43, двоє з яких не брали участі у змаганнях. Географія учасників змагань – Київ, Миколаїв, Кривий Ріг, Кропивницький, Запоріжжя, Херсон, Голова Пристань і Скадовськ.

 

Після організаційних зборів, медичного огляду і ряду інструктажів учасники змагань стартували о 8.00 год. з острова Джарилгач. Першим дистанцію проплив херсонець Анатолій Волошко з клубу «Hippocamp_team» з часом 2 год. 8 хв. 12с. Призером змагань Анатолій був й у 2019 році. Серед дівчат кращий час у представниці команди «Hippocamp_team» Богдани Неядли, яка поступилась Анатолію на 12 секунд.

 

А найбільше шанувальників на змаганнях мав Красюк Анатолій 1946 року народження з клубу «Level Up», який показав кращий результат у категорії 60+.

 

Всі учасники запливу отримали пам’ятні медалі від міської ради, сертифікати та подарунки від ТОВ «Агромат» і готелю «Затишний».

 

Подяки міського голови за активну участь в організації змагання з аматорського плавання «Острів Джарилгач – Скадовськ 2021», на честь 30-річчя Незалежності України оголошені:

ТОВ «АГРОМАТ»;

Скадовському районному управлінню ГУ ДСНС у Херсонській області;

відділу прикордонної служби «Скадовськ»;

катеру морської охорони №525 дивізіону з місцем дислокації м. Скадовськ;

громадській організації «ЮНАЙТЕД ЕТЛЕТС»;

громадській організації «Добровільне товариство судноводіїв-любителів маломірних суден

«Джарилгач пр. № 383»;

Скадовській філії Державного підприємства «Адміністрація морських портів України»;

ФОП Клочко І.А.;

ПП «НЕО».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора