Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Олександр Яковлев вітає учасників і гостей ХVІІІ Всеукраїнського благодійного дитячого фестивалю “Чорноморські Ігри”

Дата: 20.08.2021 16:55
Кількість переглядів: 582

Скадовськ радий знову вітати  учасників та гостей 18-го фестивалю "Чорноморські Ігри". Вже вкотре місто перетворюється на одну велику святкову локацію. Дуже приємно що цьогорічний фестиваль проходить в рамках святкування 30-ї річниці Незалежності нашої України!

Фото без опису

Дуже правильно що знову обдаровані діти з усієї України мають змогу показати свої таланти, позмагатися з головний приз - Гран-Прі Чорноморських Ігор. Впевнений, що 18-й фестиваль дасть путівку на велику сцену новим зіркам, яких ми будемо першими чути і бачити на цій сцені вже за декілька хвилин.

 

Дуже добре, що є люди які мають змогу опікуватися розвитком культури, та створюють такі надзвичайно важливі події. Сьогодні я хочу подякувати незмінному керівнику компанії "Таврійські Ігри" Миколі Баграєву за його роботу і значний внесок в розвиток культури та шоу бізнесу України, за його любов до дітей, за його незмінну прихильність до Скадовська, за організацію та проведення фестивалю "Чорноморські ігри".

 

Любомир Гузар якось сказав "Жодне добро не є понад наші сили". Безумовно фестиваль  "Чорноморські Ігри" є великою та доброю справою, яка стає під силу тим, хто робить її на благо усім людям.

 

Сьогодні, фестиваль відбувається також завдяки участі та підтримки з боку держави. Український культурний фонд, Херсонська обласна адміністрація, Херсонська обласна рада спільно роблять велику добру справу.

 

Хочу побажати усім учасника вдалих виступів, перемоги найкращим, а усім нам гарного настрою та приємних емоцій на фестивалі "Чорноморські Ігри " у Скадовську.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора