Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про рух транспорту в місті Скадовськ під час проведення ХVІІІ Всеукраїнського благодійного дитячого фестивалю «Чорноморські Ігри»

Дата: 18.08.2021 20:16
Кількість переглядів: 438

Розпорядженням міського голови від 18 серпня 2021 року № 185-р «Про  рух транспорту в місті Скадовськ під час проведення ХVІІІ Всеукраїнського благодійного дитячого фестивалю «Чорноморські Ігри»

Фото без опису

затверджено наступне:

« 1. Заборонити рух транспорту в місті Скадовськ в період з 05.00 год. 19 серпня 2021 року по 07.00 год. 23 серпня 2021 року по вул. Олександрівській, від вул.Маріїнська до вул.Набережна, по вул. Маріїнській, від вул. Олександрівська до вул. Мангубінська, та по вул. Мангубінській, від вул. Набережна до вул. Маріїнська.

Заїзд на відповідну територію у визначений час здійснювати лише для службового транспорту та по пропускам організаторів фестивалю.

2. Визначити місця паркування на території м. Скадовськ  з 20 по 22 серпня 2021 року: для легкового транспорту вздовж вул. Маріїнська, вул. Гагаріна та вул. Поповича; для автобусів на майданчиках по вул. Поповича, від вул. Курортна до вул. Олександрівська та від вул. Мангубінська до вул. Шевченка, по вул. Шевченка, від вул. Мангубінська до території хлібо-приймального підприємства.»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора