Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подяка від учасників духовно-оздоровчого табору для дітей-підлітків із Закарпатської, Вінницької та Івано-Франківської областей

Дата: 17.08.2021 19:20
Кількість переглядів: 350

Шановний Олександре Юрійовичу! Висловлюємо Вам і вашим співпрацівникам щиру подяку за те, що допомогли провести духовно-оздоровчий табір для дітей-підлітків із Закарпатської, Вінницької та Івано-Франківської областей, який тривав з 10 по 16 серпня.

Фото без опису

Особливо за те,  що з вашою допомогою ми змогли побувати 11 серпня у Скадовському Дельфінарію "Акварель", де багато з діток вперше в житті змогли побачити дельфінів. Їх враження важко передати словами.

 

Стародавня Греція, Мальдіви та Париж (за легендами) – все це 12 серпня побачили відвідавши острів Джарилгач – це все не було б можливо, якщо б ви не допомогли нам з пароплав, який доправив наших діток на острів.

 

Кульмінацією нашого табору стало відвідування Скадовського краєзнавчого музею в неділю 15 серпня. Там ми змогли заглибитися і перенестися в минуле та немов би на мить з самим Сергієм Скадовським побувати на початках заснування міста.

 

О. Михайло Леспух



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора