Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пам’ятаймо про засоби захисту, ваше здоров’я найцінніше!

Дата: 16.08.2021 19:57
Кількість переглядів: 272

Всі регіони України перейшли в «зелену» зону за показниками захворювання на COVID-19, що передбачає пом’якшення карантинних обмежень.

Територія із «зеленим» рівнем епідемічної небезпеки передбачає:

  • у громадських будівлях: маска або респіратор;
  • проведення масових заходів (культурних, спортивних, розважальних, соціальних, релігійних, рекламних та інших): не більше 1 людини на 5 метрів квадратних;
  • кінотеатри із заповненістю до 50%;
  • перевезення пасажирів тільки в межах сидячих місць;
  • забороняється проведення дискотек, робота розважальних закладів (нічних клубів), діяльність закладів громадського харчування із організацією дозвілля (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо);

 

Дозволено проведення масових заходів (у тому числі в розважальних закладах (нічних клубах) і закладах громадського харчування) за участю більше однієї особи на 4 кв. метри площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі).

 

Шановні жителі громади, дорогі гості курорту! Під час проведення грандіозних заходів  ХVІІІ Всеукраїнського благодійного  дитячого фестивалю Чорноморські Ігри”  дистанція між глядачами може не відповідати протиепідемічним нормам. У місцях значного скупчення людей варто берегти здоров’я і користуватись засобами індивідуального захисту.

 

Пам’ятайте, ваше здоров’я найцінніше!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора