Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні про справи актуальні

Дата: 16.08.2021 19:55
Кількість переглядів: 288

Сьогодні 16 серпня міський голова Олександр Яковлєв розпочав робочий тиждень з оперативної наради, у роботі якої брали участь керівники структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради та  фахових нарад.

Фото без опису

Міський голова обговорював питання проведення позачергової сесії міської ради, яка планується на 18 серпня, наразі підготовлено 46 проектів до розгляду.

 

Під час наради Олександр Яковлєв надав доручення: створити робочу групу з розроблення правил благоустрою громади; провести оргкомітет з підготовки до ХVІІІ Всеукраїнського благодійного  дитячого фестивалю “Чорноморські Ігри”; розпочати процес оформлення земельних ділянок під багатоквартирними будинками, де оформлено ОСББ; опрацювати реєстр договорів оренди землі у старостатах; сформувати делегацію до м. Стрий для підписання угоди про співпрацю та команду на Чемпіонат ухи до міста побратима Шилуте (Литва).

 

На нараді з керівниками закладів житлово-комунального господарства міський голова наголосив на контролі щоденного прибирання території міської набережної під час проведення фестивалю «Чорноморські Ігри», благоустрої вулиць міста, розміщенні санітарних зон, поновленні дорожньої розмітки та ін.

 

Сьогодні на нараді з керівниками закладів освіти і охорони здоров’я обговорювались питання нинішнього стану захворюваності, готовності до навчального року та дотримання карантинних заходів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора