Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДО УВАГИ співвласників багатоквартирних будинків міста Скадовськ

Дата: 13.08.2021 13:30
Кількість переглядів: 372

КП «Водне господарство» повідомляє, що у відповідності до Законів України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку»

Фото без опису

та «Про житлово-комунальні послуги», співвласникам багатоквартирних будинків необхідно самостійно вибрати одну з форм управління будинком:

- співвласники здійснюють управління самостійно;

- управління будинком здійснює ОСББ;

- функції з управління будинком передаються управителю.  

 

Отже, вартість послуг, а також якісне управління багатоквартирним будинком і прибудинковими територіями напряму залежить від вибору оптимальної форми управління.

Звертаємо вашу увагу на те, що всі рішення співвласників багатоквартирних будинків приймаються загальними зборами та оформлюються відповідними протоколами за встановленою формою (форма протоколу затверджена Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 25.08.2015 року № 203).

КП «Водне господарство», надає послуги з управління багатоквартирним будинком, на підставі Договорів про надання послуг з управління багатоквартирним будинком (з додатковими угодами), термін дії яких закінчується 01.09.2021 року.

Станом на 13.08.2021 року, не укладено Договори про надання послуг з управління багатоквартирними будинками (не підписані додаткові угоди до них ), по наступним багатоквартирним будинкам:  

  1. вул. Балтазарівська, 13;
  2. вул. Балтазарівська, 14;
  3. вул. 33 Гв. Дивізії, 6;
  4. вул. 33 Гв. Дивізії, 8;
  5. вул. Джарилгацька, 165 – А;  
  6. вул.. Джарилгацька, 288;
  7. вул. Затишна, 122 Б;
  8. вул. Затишна 122 В;
  9. вул.. Затишна, 167 А;
  10. вул.. Поповича, 133;
  11. вул. Поповича 135;
  12. вул. Свободи, 5;
  13. вул. Свободи, 7;
  14. вул. Свободи, 3А (квартири 60-68);
  15. вул. Сергіївська, 9;

 

У зв’язку з цим, КП «Водне господарство» у відповідності до вимог Законів України «Про житлово-комунальні послуги» та «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» не має підстав надавати послуги з управління багатоквартирним будинком вищевказаним багатоквартирним будинкам з 01.09.2021 року.

Для організації подальшого управління та утримання будинком Вам необхідно обрати форму управління будинком самостійно, або звернутися до виконавчого комітету Скадовської міської ради з проханням призначення управителя на конкурсній основі.

Шановні співвласники багатоквартирного житлового будинку, добробут вашого будинку, залежить тільки від небайдужості кожного його співвласника. Якщо не хочете, щоб рішення щодо управління вашим будинком приймали за Вас, терміново виберіть одну із форм управління самостійно.    

        

За додатковою інформацією, звертайтеся до  КП «Водне господарство».

З повагою, КП «Водне господарство»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора