Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Організаційні заходи з проведення ХVІІІ Всеукраїнського благодійного дитячого фестивалю «Чорноморські Ігри»

Дата: 11.08.2021 17:29
Кількість переглядів: 629

Розпорядженням міського голови від 6 серпня 2021 року «Про організаційні заходи з проведення ХVІІІ Всеукраїнського благодійного  дитячого фестивалю «Чорноморські Ігри» затверджено ряд нагальних заходів із забезпечення належного проведення фестивалю,

а саме:

        «1. Керівникам підприємств, організацій, установ, оздоровчих та освітніх закладів, власникам кафе, барів, магазинів, кіосків, приватних будинків у термін до 17 серпня 2021 року привести в належний стан прилеглу територію.

        2. Першому заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Грищенку О.В.:

        2.1. Попередити приватних підприємців про заборону на час проведення ХVІІІ Всеукраїнського благодійного дитячого фестивалю Чорноморські Ігри” продажу продукції у скляному посуді в районі фестивальної зони з 20 по 22 серпня 2021 року.

            2.2. Попередити приватних підприємців, власників кафе і магазинів, які розташовані на міській набережній, про графік підвезення товару на цей час: з 00.00 год. до 08.00 год. ранку.

            3. Суворо заборонити використання газобалонних установок згідно рішення виконавчого комітету міської ради від 19.05.2010 р. № 109».

           

Відповідним розпорядженням затверджено заходи по благоустрою м.Скадовська і технічному забезпеченню ХVІІІ Всеукраїнського благодійного дитячого фестивалю Чорноморські Ігри”, наступного змісту:

      «1. Керівникам підприємств, організацій, установ, оздоровчих та освітніх закладів,власникам кафе, магазинів, барів, кіосків, приватних будинків:

         1.1. Забезпечити щоденне прибирання прилеглих територій, починаючи з 5.00 до 7.00 години ранку.

            1.2. Почистити від бруду бордюри та  побілити їх до 15 серпня 2021 року.

            1.3. Скосити траву на газонах і упродовж дорожніх бордюрів».

          «4. Керівникам санаторію для дітей з батьками “Скадовськ”, парку розваг “Акваторія”, ДП “Скадовський морський торговий порт”, комунального закладу “Скадовський міський будинок культури ім. Шевченка”, комунального підприємства “Кінотеатр “Скадовськ”, на балансі яких знаходяться громадські вбиральні, привести їх у належний санітарний стан (пофарбувати, побілити, освітити,  очистити)».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора