Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

XVII сесія Скадовської міської ради VIІI скликання

Дата: 05.08.2021 16:52
Кількість переглядів: 428

Сьогодні, 5 серпня, відбулась XVII сесія Скадовської міської ради VIІI скликання. На порядок денний було винесено перелік питань, затверджений розпорядженням міського голови від 23 липня 2021 року № 168-р,

Фото без опису

а саме:

1) Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 року №70 «Про затвердження «Програми соціально-економічного та культурного розвитку Скадовської міської ради Скадовського району Херсонської області та цільових програм на 2021 рік».

2) Про внесення змін до рішення IV позачергової сесії Скадовської міської ради VIII скликання від 24.12.2020 року №71 «Про бюджет Скадовської територіальної громади на  2021 рік » (21550000000) код бюджету.

3) Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 14.05.2021 року №320 «Про встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки комунальної власності Скадовської міської територіальної громади.

4) Про питання оренди водних об’єктів Скадовської міської територіальної громади.

5) Про розгляд звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Скадовська центральна міська лікарня» Скадовської міської ради за 1 квартал 2021 рік.

6) Про розгляд звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Скадовський центр первинної медико-санітарної допомоги» Скадовської міської ради за 1 квартал 2021 рік.

7) Про внесення змін до структури апарату міської ради та її виконавчого комітету.

8) Про встановлення надбавки за вислугу років Яковлєву О.Ю.

9) Про надання в оренду об’єктів комунальної власності.

10) Про продовження терміну дії договору оренди землі на території Скадовської міської територіальної громади та внесення змін до нього.

11) Про припинення договору оренди та передачу земельної ділянки в оренду.

12) Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок на території Скадовської міської територіальної громади.

13) Про поновлення договору оренди землі.

14) Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

15) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянок та передачу їх в оренду Акціонерному товариству «Херсонобленерго».

16) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади та передачу її у спільну сумісну власність.

17) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади та передачу у власність земельної ділянки.

18) Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у розмірі земельної частки (паю) на території Скадовської міської територіальної громади.

19) Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у розмірі земельної частки (паю) на території Скадовської міської територіальної громади.

20) Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у розмірі земельної частки (паю) на території Скадовської міської територіальної громади.

21) Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельних ділянок у власність на території Скадовської міської територіальної громади .

22) Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особисто селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади (за межами населеного пункту).

23) Про затвердження проектів землеустрою та передачу земельних ділянок у власність на території Скадовської територіальної громади.

24) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу її в оренду.

25) Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва на території Скадовської міської територіальної громади.

26) Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (пай).

27) Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

28) Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади.

29) Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади.

30) Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на території Скадовської міської територіальної громади.

31) Про надання дозволу на розроблення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у розмірі земельної частки (паю) на території Скадовської міської територіальної громади.

32) Про надання дозволу (згоди) на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для ведення особистого підсобного господарства на території Скадовської міської територіальної громади.

33) Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади.

34) Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для обслуговування складу-ангару.

35) Про надання земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства на території Скадовської міської територіальної громади.

36) Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду.

37) Про внесення змін до рішення ХІІ позачергової сесії Скадовської міської ради від 21.04.2021 № 283 «Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у розмірі земельної частки (паю) на території Скадовської міської територіальної громади.

38) Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на території Скадовської міської територіальної громади.

39) Про реорганізацію Петропавлівського закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Сонечко» Скадовської міської ради шляхом його приєднання до Благодатненського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Золотий ключик».

40) Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 31.03.2021 року №225 «Про включення об’єктів комунальної власності Скадовської міської територіальної громади до Переліків першого та другого типів».

41) Про затвердження експертних оцінок на об’єкти комунальної власності.

42) Про передачу будівлі гуртожитку КП «Добродій» Скадовській міській раді.

43) Про затвердження умов конкурсу на оренду об’єктів комунальної власності.

44) Про заміну сторони в договорі оренди комунального майна та продовження терміну оренди за адресою: м. Скадовськ, вул. Маріїнська, 78.

45) Про затвердження стратегії сприяння розвитку громадського суспільства в Скадовській міській територіальній громаді на 2021-2025 роки.

46) Про підготовку та проведення конкурсу з утримання пляжів міста Скадовська.

47) Про внесення доповнень до Переліку, затвердженого рішенням міської ради від 14.05.2021 року №366 «Про визначення податкових агентів по справлянню туристичного збору на території Скадовської міської територіальної громади».

48) Про затвердження умов конкурсу на оренду об’єкта комунальної власності –частина нежитлових приміщень 1, за адресою м. Скадовськ, вул. Сергіївська, 10.

49) Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у м. Скадовську.

50) Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на території Скадовської міської територіальної громади.

51) Про передачу в оренду земельної ділянки для обслуговування існуючих будівель нафтобази на території Скадовської міської територіальної громади.

52) Про передачу в оренду земельної ділянки на території Скадовської міської територіальної громади.

53) Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади.

54) Різне.

 

Про перебіг ведення засідання сесії у ВІДЕОЗАПИСІ. Результати поіменного голосування розміщено на офіційному сайті міської ради  https://skadovsk-gromada.gov.ua у розділі  «Міська рада».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора