Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Хто бачить мету, той не помічає перешкод

Дата: 05.08.2021 15:01
Кількість переглядів: 308

Наприкінці червня цього року Каміла Стребуль вдало закінчила комунальний заклад «Бериславський медичний фаховий коледж» Херсонської обласної ради за спеціальністю «сестринська справа». Заповітнішою мрією дівчини було якнайшвидше працевлаштуватися.

Самостійний пошук роботи не приніс очікуваного результату.  До речі, дівчина мешкає у віддаленому селі Скадовського району, де знайти роботу за фахом майже неможливо.

В мережі Інтернету Каміла натрапила на інформацію про послуги рекрутерів служби зайнятості. Тому 22 липня вона звернулась до сектору рекрутингу Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості.

Після спілкування з клієнтом завідувачка сектору Ольга Святоха ретельно проаналізувала інформацію про дівчину та запропонувала розглянути можливість працевлаштування на декілька вакансій.

Пані Каміла зупинилася на сезонній вакансії медичної сестри в ТОВ «Прибрежний» в смт. Лазурному. Зазначений роботодавець надає іногороднім працівникам місця для проживання та забезпечує харчуванням.

А що було потім? Правильно – співбесіда з роботодавцем, за результатами якої з 27 липня молода фахівчиня Каміла Стребуль працевлаштована медичною сестрою в дитячий оздоровчий заклад ТОВ «Прибрежний». На сьогодні вона цілком задоволена своєю роботою.

Черговий раз співпраця з рекрутером служби зайнятості допомогла шукачеві роботи доволі швидко працевлаштуватися на перше робоче місце.

Побажаємо їй здоров’я, щастя та професійних успіхів!

 

Шукаєте роботу? Тоді вам до нас! Сектор рекрутингу  Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості завжди до ваших послуг!

Для зв’язку з нами використовуйте телефони:

(05537) 5-00-68 та (095) 9295854, або знаходьте нас у Facebook - https://www.facebook.com/rekrutingskadovsk; https://www.facebook.com/profile.php?id=100026675616208



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора