Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звітує міський голова Олександр Яковлєв

Дата: 30.07.2021 17:54
Кількість переглядів: 321

Сьогодні в залі засідань міської ради відбувся публічний звіт міського голови про діяльність органів виконавчої влади, звіт виконавчого комітету про виконання бюджету громади за 6 місяців 2021 року, програми соціально - економічного  та культурного розвитку.

Міський голова поінформував про роботу міської ради, яка набула повноважень  з 1 грудня 2020 року. Олександр Яковлєв зосередив увагу на формуванні Скадовської міської територіальної громади, до якої було прийнято 68 бюджетних організацій і установ, це колишні сільради, школи, заклади дошкілля і позашкільної освіти, заклади культури і медицини та ін. Частину їх було ліквідовано, деякі приєднано до інших структур. Створено нові установи, а саме виконавчий комітет міської ради, фінансове управління, відділи освіти і соціального захисту, служба у справах дітей. Міський голова зосередив увагу на поточних питаннях формування громади.

Детальніше по бюджетній сфері, житлово-комунальному господарству, благоустрою міста та ін. співдоповідачами виступили заступники міського голови Степовий О.О., Грищенко О.В. і Афанасіаді Д.М.

Детальніше у ВІДЕОЗАПИСУ ЗВІТУ.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора