Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чергова перевірка належного утримання міських пляжів

Дата: 28.07.2021 17:15
Кількість переглядів: 504

Сьогодні комісія з перевірки належного утримання пляжів та дотриманням умов договорів оренди на території Скадовської міської територіальної громади провела обстеження пляжних територій міста. Перевірялись благоустрій територій пляжів, стан піску проведення його рихлення, прибирання зостери з прибережної смуги, стан тіньових навісів і роздягалень, робота душових і питних фонтанчиків, інформування про правила поводження на пляжі та ін.

Фото без опису

У порівнянні результатами перевірки минулого тижня, проведеною претензійною роботою до користувачів і орендарів пляжів стан територій змінився. Проведено культивацію піску на пляжах, прибрано водорості з узбережжя, постійно проводиться прибирання сміття, проведено обкоси прилеглих зелених зон. На пляжах облаштовано сучасні місця для куріння, працюють душові і питні фонтанчики.

 

Результати обстеження викладено у таблиці, що додається. Претензії на пляжах №1-11 було усунуто. На пляжі № 12, який знаходиться у оренді ФОП Покутній О.А., вимоги претензії на даний час не виконано.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора