Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Фахівці служби зайнятості консультують мешканців Скадовської громади

Дата: 27.07.2021 17:12
Кількість переглядів: 177

Скадовська районна філія Херсонського обласного центру зайнятості продовжує активно надавати послуги населенню безпосередньо на території громад.

Фото без опису

27 липня поточного року уповноваженими представниками Філії – заступником директора, начальником відділу надання соціальних послуг Олександром Скрягою та завідувачкою сектору профорієнтації Владою Арестовою проведено черговий виїзний прийом населення села Красне з питань працевлаштування та соціального захисту на випадок безробіття.

 

Під час прийому фахівці розповіли про умови та порядок реєстрації безробітних, про необхідний перелік документів. Усіх бажаючих знайомили з електронними сервісами: навчали шукати роботу на порталі Державної служби зайнятості та інших спеціалізованих сайтах з пошуку роботи, резервувати час прийому у спеціалістів через сервіс «Електронна черга».

 

Представники філії звернули увагу населення на широке коло послуг, які надає служба зайнятості: пошук роботи, виплата допомоги по безробіттю, професійне навчання, тимчасова зайнятість, групові та індивідуальні профінформаційні та профконсультаційні послуги. Увагу присутніх було акцентовано на працевлаштуванні шукачів роботи в закладах відпочинку оздоровчої зони Скадовського району.

 

Крім того було зазначено, що консультацію може отримати не тільки населення громади, а також й роботодавці. Організація громадських та тимчасових робіт, професійне навчання на замовлення роботодавця, підбір необхідного спеціаліста, дії роботодавця в умовах скорочення чисельності працівників – це тільки частина переліку послуг служби зайнятості.

Також присутнім розповіли про профорієнтаційні послуги для  підростаючого покоління – можливість проходження тестування для розширення світогляду професій і пізнання себе, економічні екскурсії, профорієнтаційні уроки, дні відкритих дверей центру зайнятості, навчальних закладів та підприємств.

 

В процесі прийому всі відвідувачі отримали змістовні консультації  та роздатково-інформаційні матеріали.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора