Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні про актуальне

Дата: 26.07.2021 18:38
Кількість переглядів: 295

Сьогодні 26 липня міський голова Олександр Яковлєв розпочав робочий тиждень з оперативної наради у роботі якої брали участь керівники структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради.

Фото без опису

Міський голова обговорював питання організації  проведення засідань сесії міської ради та виконавчого комітету міської ради. Попередньо 5 серпня відбудеться засідання сесії міської ради, напередодні відбулись засідання постійних депутатських комісій де розглядалось 53 проекти порядку денного і 6 питань з категорії «різне». Засідання виконавчого комітету заплановано на 3 серпня, де планується заслухати звіт по роботі виконавчого комітету міської ради у першому півріччі поточного року.

Олександр Яковлєв наголосив на необхідності проведення публічного звіту, який відбудеться 30 липня у залі засідань міської ради. У ході обговорення розглядатимуться питання роботи житлово-комунального комплексу, організація торгівлі, питання благоустрою, надходження до бюджету і виконання міських програм, освітнього процесу, соціального захисту і медицини, безпеки та екології.

Міський голова надав доручення опрацювати заходи по роботі з платниками єдиного податку та орендарями землі. У місті також активізуватиметься робота ковід-патруля і комісії з контролю за додержанням вимог законодавства про працю та зайнятість населення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора