Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні про актуальне

Дата: 05.07.2021 17:14
Кількість переглядів: 380

Сьогодні 5 липня міський голова Олександр Яковлєв розпочав робочий тиждень з оперативної наради у роботі якої брали участь керівники структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради, підприємств ЖКГ.

Фото без опису

Міський голова визначив нагальні завдання, зокрема: підготовку позачергової сесії міської ради, яку заплановано на 7 липня, чергове засідання сесії планується 27-29 липня; засідання виконавчого комітету відбудеться 6 і 22 липня; із запуску фонтану на центральній міській площі; зручного планування умов заїзду на територію міської набережної.

У ході наради обговорювались поточні питання з ліквідації наслідків зливи. Було відзначено протікання дахів багатоквартирних будинків по вул. Шмідта, 135 та Гуманенка, 12. За останньою адресою ремонтні роботи вдалось провести негайно 2 липня. Складні наслідки для каналізаційно-насосних станцій № 4 і 5 відбулись після тривалого дощу, їх потужність було підсилено додатковим обладнанням з метою ефективного перекачування стоків у системі. Також обговорювались питання ведення ремонтних робіт у закладах освіти й збору коштів за оренду землі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора