Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем державної служби!

Дата: 23.06.2021 16:45
Кількість переглядів: 324

Сьогодні у залі засідань Скадовської районної державної адміністрації відбулись урочистості з нагоди Дня державної служби.

Міський голова Олександр Яковлєв привітав державних службовців Скадовського району. У промові до присутніх відзначив: «Сьогодні важливо гідно нести звання «державного службовця», яке наділяє нас подвійною відповідальністю, за власні вчинки  й за виконання законів і державної політики. Не завжди це просто й гуманно по відношенню до людей, але сьогодні кожному з вас хочу подякувати за плідну і відповідальну роботу».

 

Міський голова вручив Почесні грамоти і пам’ятні подарунки Гумінській Ірині Миколаївні,  головному спеціалісту відділу ведення державного реєстру виборців апарату районної державної адміністрації і Стеблецькій Тетяні Павлівні,  головному спеціалісту відділу фінансово-господарського забезпечення апарату районної державної адміністрації, за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, ініціативність і відповідальність, забезпечення практичного виконання завдань держави та з нагоди Дня державної служби.

 

Аматори Скадовського міського будинку культури: Аксінія Бабенко, Дарина Ходос, Катерина Кручкова, Олексій Білоус та Ірина Рогульчик запальними піснями привітали державних службовців Скадовщини з професійним святом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора