Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Яскраві барви свята дитинства

Дата: 02.06.2021 19:05
Кількість переглядів: 213

1 червня культпрацівники Красненського СБК організували та провели свято дитинства "Хай щастю дитини не буде кінця". Учасників святкування привітав секретар міської ради Юрій Палюх з побажанням дивувати дорослих новими досягненнями у навчанні й творчості, додавши до слів солодкі подарунки і пам’ятні призи.

Фото без опису

У концертній програмі прозвучали музичні номери у виконанні вокального ансамблю "Райдуга" та дитячого вокального ансамблю "Краплинки"- керівник Говорущенко Любов Андріївна. У веселий флешмоб запросила Кравченко Ольга Олексіївна бібліотекар, а веселий хоровод додав настрою всім присутнім.

 

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. 1 червня це не тільки  нагадування суспільству про необхідність дотримання прав дитини для формування гармонійної особистості, а ще й веселе свято для дітей. Аматори Широківського сільського будинку культури,  незважаючи на погоду, провели пізнавально-розважальну програму для малечі. Активний відпочинок дітей супроводжували веселі пісні та ігри.

 

1 червня в Приморському будинку культури відбулось свято дитячих розваг "Країною дитинства". Розважальне дійство проходило у фойє та великій глядацькій залі будинку культури. Діти зробили подорож країною мрій на повітряних кульках по дорозі зупиняючись на зупинках під назвою "Вокальна", "Танцювальна", "Художня" та "Казкова". І нехай не зовсім справжня подорож, але весела і незвичайна.

 

Міжнародний день  захисту дітей асоціюється з веселощами, морозивом, атракціонами і початком літніх шкільних канікул.  Антонівський СБК приєднався до привітань. Була проведена святково-розважальна програма з піснями, конкурсами та солодощами. Подарунки від міської ради отримали юні учасники святкової програми.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора