Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Легендарний заплив «Джарилгач 2021»

Дата: 31.05.2021 17:52
Кількість переглядів: 249

Цими вихідними відбулась непересічна подія у місті Скадовську. Вдруге громадська організація «Юнайтед Етлетс» зібрала кращих спортсменів на «Легендарний заплив «Джарилгач 2021». Співорганізатор змагань - Скадовська міська рада.

Фото без опису

На день змагань прогнозували зливу і грозу, але завдяки сильному спортивному бажанню навіть хмари розходяться. І 29 травня ранок був тихим і теплим. Першими на дистанцію 8 км. стартували спортсмени з острова Джарилгач й кращим з результатів стали 2 години й декілька секунд. Після великої дистанції відбулись старти – спринт на 2 км, естафета 3х500 м, і найцікавішим став старт дітей на 500 м, адже їх завзяттю позаздрять дорослі.

 

Морем овацій і гарного настрою запам’яталась всім учасникам і присутнім церемонія нагородження.  З вітальним словом на церемонії виступили міський голова Олександр Яковлєв і секретар міської ради Юрій Палюх, висловивши шанування спортивному завзяттю й прагненню до перемоги. Голова громадської організації «Юнайтед Етлетс» Дмитро Полупан вручив подяку Скадовській міській раді за активну підтримку руху Legendary Swim. Першими привітали волонтерів клубу «Молоді Ініціативні», медалі, дипломи і кубки отримали кращі у номінаціях змагань. А завершилось свято загальною світлиною на згадку про тепле й гостинне море у Скадовську.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора