Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаю із завершенням навчального року!

Дата: 28.05.2021 16:27
Кількість переглядів: 302

Завершується навчальний рік, починається пора канікул і сезону оздоровлення. Проведено останні уроки у загальноосвітніх закладах, тривають святкові випускні ранки у дошкільних закладах Скадовської міської територіальної громади.

Фото без опису
Вітаю усіх з цим світлим святом! Для кожного з нас цей час має своє значення. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.


Хочу подякувати батьків, які спонукали дітей до науки, і вчителів, які ділилися своїми знаннями. Особлива подяка здобувачам знань за наполегливість і старанність у навчанні. Кожен з вас - наша надія на розвиток і процвітання громади. А нині, гайда на канікули за новими силами і позитивними враженнями, зміцнюйте імунітет, щоб знову взятися за книжки у вересні.


Сьогодні особливий день для тих учнів, які закінчують школу. Для когось — це початок нового навчання, здобуття вищої освіти, для когось — початок трудового життя. Нехай вам щастить у всіх ваших починаннях. Бажаю здійснення ваших планів і нових звершень,  невгамовності й пошуку, ініціативи у всьому. Ви є тим потужним інтерактивним поколінням, яке зміцнить нашу країну і змінить світ.

 

Бажаю вам здоров’я, добра, удачі і натхнення, Божого благословення на світлому життєвому шляху!

 

Міський голова Олександр Яковлєв


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора