Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Скадовськ готується поринути у дитячу казку «Чорноморських Ігор!»

Дата: 27.05.2021 14:47
Кількість переглядів: 493

Сьогодні міський голова Олександр Яковлєв провів зустріч з президентом компанії «Таврійські Ігри» Миколою Баграєвим і генеральним директором-художнім керівником Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М.Куліша Олександром Книгою під час якої було обговорено ряд організаційних питань з проведення 18 Всеукраїнського благодійного дитячого фестивалю «Чорноморські Ігри»  20-22 серпня в місті Скадовську.

Фото без опису

У ході обговорення Микола Георгійович повідомив про нові тенденції організації фестивального життя. Передусім безпека його учасників, тож всім буде запропоновано пройти тестування на виявлення короновірусної інфекції. Організовані заходи проводитимуться на відкритому повітрі для чого поряд зі сценою монтуватиметься містечко шатрів і павільйонів. Цього року не буде гостьової зони, що також дозволить розширити простір для глядачів. Нове вбрання матиме сценічний комплекс фестивалю, а родзинками свята стануть шановані гості, відомі зірки шоу-простору.

 

Сьогодні був підписаний меморандум про співпрацю та партнерство між Херсонською обласною державною адміністрацією, Херсонською обласною радою та благодійною організацією «Всеукраїнський благодійний Таврійський фонд». Меморандум підтверджує наміри щодо проведення XVIII Всеукраїнського благодійного дитячого фестивалю «Чорноморські Ігри» з 20 до 22 серпня 2021 року в місті Скадовськ Херсонської області.  Ця подія буде присвячена 30-й річниці Незалежності України.

 

Чорноморське узбережжя в очікуванні грандіозного дитячого свята. Всеукраїнський благодійний дитячий фестиваль «Чорноморські Ігри» це відкриття нових юних талановитих зірочок, яким легко розквітати на сцені поряд зі знаними зірками країни. Це свято для глядачів концертів та шанувальників прямих трансляцій фестивалю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора