Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перший етап Тижня безпеки дорожнього руху

Дата: 24.05.2021 18:36
Кількість переглядів: 244

У  Скадовській міській територіальній громаді організували та провели Перший етап Тижня безпеки дорожнього руху  17- 23.05.2021 року:

Фото без опису

 - Провели роз’яснювальну роботу з працівниками усіх структурних підрозділів апарату Скадовської міської ради та її виконавчих органів щодо зниження кількості ДТП в Україні.

-   Розглянули перелік тем щодо безпеки дорожнього руху, а саме:

            - вплив технічного стану транспортних засобів та їхнього обладнання на безпеку дорожнього руху;

            - надання переваги в русі спеціальним транспортним засобам МВС, МОЗ, ДСНС, які рухаються з увімкненими спеціальними світловими та звуковими сигналами;

             - використання ременів безпеки, дитячих крісел, використання світлоповертальних елементів у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходами;

            - забезпечення безпеки руху на залізничних переїздах.

-  Провели навчання водіїв та інших учасників дорожнього руху навичкам надання медичної допомоги постраждалим внаслідок ДТП.

- Провели інструктажі з водіями стосовно попередження ДТП, роз’яснювальну роботу щодо дотримання учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху.

- Переглянули Єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху в  рамках        національного проєкту Оnline YouTube-канал «Безпечна країна».

- Поширили в усіх структурних підрозділах апарату Скадовської міської ради та її виконавчих органах інформацію щодо дорожньо – транспортних пригод за днем тижнядорожньо – транспортні пригоди за видами, ДТП з загиблими та травмованими пішоходами, дорожньо-транспортні пригоди за причинами.

- Провели семінари, виставку з залученням малюнків дітей працівників апарату Скадовської міської ради та її виконавчих органів під девізом: “Безпека дорожнього руху очима дітей працівників апарату Скадовської міської ради та її виконавчих органів” для покращення обізнаності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора