Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Працівники КНП «Скадовський центр ПМСД» долучилися до святкування Всесвітнього дня вишиванки

Дата: 20.05.2021 18:28
Кількість переглядів: 377

20 травня – Всесвітній день вишиванки — міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу.

Фото без опису

Тож до проведення цього дня активно долучилися працівники Скадовського центру первинної медико-санітарної допомоги, люди, які не тільки вміють фахово надавати медичну допомогу, а й самовіддано прикладають зусилля до відтворення славної історії країни та культури поколінь нашого народу, а саме гарно вишивають рушники, картини, хусточки та вбрання прославляючи звичаї та традиції нашої України.

 

Розпочався цей день із виставки у холі поліклініки, на якій були представлені творчі роботи наших працівників: вишиті рушники, старовинне весільне вбрання початку ХХ століття, картини і сорочки. Багато людей, які приходили до поліклініки були дуже здивовані та приємно вражені виставкою. Вони захоплено роздивлялися роботи, фотографувалися та знімали відео.

 

Всесвітній День вишиванки у колективі пройшов із піднесеним настроєм та гордістю за культурну спадщину нашого величного народу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора