Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До оздоровчого сезону – організація тимчасової торгівлі та утримання міських пляжів

Дата: 19.05.2021 18:29
Кількість переглядів: 308

Питання розміщення сезонних пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та утримання пляжів міста Скадовська вирішувались у першочерговому порядку. З метою вчасної організації відповідних заходів було створено конкурсну комісію з підготовки та проведення конкурсу з утримання пляжів міста Скадовська, рішенням сесії міської ради від 10 березня 2021 року № 188, і комісію по визначенню обсягів пайової участі власників тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, рішенням виконавчого комітету міської ради від 17 березня 2021 року № 98, 13 квітня 2021 року № 191.

Фото без опису

У квітні відбувся перший тур конкурсів. 13 квітня відбувся конкурс з утримання пляжів міста Скадовська (ПРОТОКОЛ), 14 квітня конкурс по визначенню обсягів пайової участі власників тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності (ПРОТОКОЛ, дод. - СПИСОК УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ, РЕЗУЛЬТАТИ І-го КОНКУРСУ).

Другий тур конкурсів відбувся 17-18 травня. 17 травня приватні підприємці, згідно розроблених схем розміщення, брали участь у конкурсі з організації літньої торгівлі (ВІДЕО), 18 травня відбувся конкурсу з утримання міських пляжів (ВІДЕО).

Відповідні заходи дають можливість організовано здійснювати торгівлю товарами різних груп, надавати сучасні послуги з організації дозвілля жителів громади та гостей міста, створювати належні умови для відпочинку на міських пляжах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора