Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Житлова субсидія з травня 2021 року

Дата: 18.05.2021 18:20
Кількість переглядів: 409

З 1 травня 2021 року, мешканці Скадовської територіальної громади, які отримують субсидію, повинні подати нову заяву для її подальшого призначення. Зокрема, Уряд 14 квітня 2021 року вніс зміни до Порядку призначення житлових субсидій.

Фото без опису

Відтак, із травня 2021 року, щоб отримати субсидію (у тому числі на наступний період) всім домогосподарствам без винятку, необхідно подати нові заяви про надання житлової субсидії та декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії.

 

Звертаємо увагу, що житлова субсидія особам, які звернулися на її отримання у травні-вересні 2021 року, буде призначатися, починаючи з травня 2021 року.

 

Впродовж травня-вересня 2021 року за призначенням житлової субсидії мешканці міста Скадовськ можуть звернутися до:

  • адміністраторів відділу надання адміністративних послуг виконавчого комітету Скадовської міської ради за адресою м. Скадовськ, вул. Маріїнська, 66 (за відділенням ПриватБанку);
  • управління соціального захисту населення районної державної адміністрації за адресою м. Скадовськ, вул. Маріїнська, 78.

У сільській місцевості документи для призначення житлової субсидії приймають адміністратори відділу надання адміністративних послуг виконавчого комітету Скадовської міської ради на віддалених робочих місцях, за адресами колишніх сільських рад.

 

Також заява і декларація можуть бути надіслані поштою на адресу управління соціального захисту населення районної державної адміністрації за місцем реєстрації або в електронній формі через офіційний вебсайт Мінсоцполітики за посиланням https://subsidii.mlsp.gov.ua.

 

Заступник начальника відділу надання адміністративних послуг

виконавчого комітету Скадовської міської ради     Юлія ГОЛУБ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора