Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святкуємо Міжнародний день сім'ї разом!

Дата: 17.05.2021 18:47
Кількість переглядів: 423

Міжнародний день сім’ї встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році і відзначається щорічно 15 травня.

Фото без опису

Встановлення цього дня покликане звернути увагу громадськості різних країн на численні проблеми сім’ї. На думку Генерального секретаря ООН Кофі Аннана, коли зневажаються основні права однієї сім’ї - єдність всієї людської сім’ї, членами якої вони є, перебуває під загрозою.

 

Сім'я - це найголовніше, що є в кожного з нас. Вона тримається на взаєморозумінні, довірі, турботі один про одного, радості від спільних дій . І що б не трапилося, ми завжди можемо розраховувати на підтримку рідних. Без сім'ї людина не може жити. Кожна людина має право на щастя мати свою родину, зростати в ній, отримувати тепло і ласку.  Але на жаль іноді стається так, що маленькі зірочки – діти втрачають своїх рідних і тоді… вони чекають коли в їхньому житті станеться диво. Цим дивом є нові родини.

 

15 травня 2021 року в приміщенні Скадовської бібліотеки відбулася тепла зустріч з батьками-вихователями та прийомними батьками. Завідувач відділенням соціальної роботи КЗ «Центр надання соціальних послуг» Скадовської міської ради – Горіна В. О. привітала присутніх із світлим святом та щирою подякою за їх Великі Серця. Від міської ради родини отримали ціні подарунки за створення власного рецепту щастя для маленьких зірочок.

 

До привітання долучилися працівники бібліотечного закладу. Зустріч проходила у дружній невимушеній атмосфері.

Сім’я — це майбутнє, це дуже важливо,
Це той осередок, де щастя й тепло.
Сім’я — це любов, мир і діточки-диво,
Найкраще усе, що на серце лягло.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора