Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До Дня пам’яті та примирення, Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 06.05.2021 18:20
Кількість переглядів: 371

Скадовська громада готується гідно відзначити травневі свята і вшанувати пам'ять героїв-визволителів.

Фото без опису

7 травня за ініціативи міської ради і ради ветеранів планується відзначення учасників бойових дій Другої світової війни та дружин загиблих учасників війни, які проживають на території Скадовської міської територіальної громади. Їх відвідають вдома представники органів місцевого самоврядування з вітаннями і пам’ятними подарунками.

 

8 травня у День пам’яті та примирення за ініціативи працівників міського будинку культури відбудеться пам’ятний захід “Перша хвилина миру” на центральній міській площі, початок о 21.00 год. Творча акція відбудеться вперше у новітньому форматі з використанням відеоматеріалів Українського інституту національної пам’яті, що символізуватиме перші хвилини миру в Європі. Цього ж дня очільники району і міста проведуть церемонії покладання квітів до пам’ятників і захоронень Другої світової війни на території м. Скадовська і о. Джарилгач.

 

9 травня в День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відбудеться церемонія покладання квітів на алеї Слави. Збір учасників церемонії на центральній міській площі о 9.00 год.

 

До участі в урочистих заходах запрошуються представники трудових колективів установ, організацій і підприємств, громадських організацій та формувань, всі бажаючи долучитися до благородної справи вшанування подвигу воїнів Другій світовій війни.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора