Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На нараді з організації урочистих заходів

Дата: 05.05.2021 17:00
Кількість переглядів: 275

Сьогодні, 5 травня, міський голова Яковлєв О.Ю. провів нараду з  організації заходів до Дня пам’яті та примирення і  Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, в якій взяли участь керівники структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради, міського будинку культури.

Фото без опису

У ході обговорення було заплановано відзначення учасників бойових дій Другої світової війни та дружин загиблих учасників війни, які проживають на території Скадовської міської територіальної громади. За поданням ради ветеранів вітання та подарунки отримають 20 осіб відповідних категорій.

 

8 травня у День пам’яті та примирення за ініціативи працівників міського будинку культури відбудеться пам’ятний захід “Перша хвилина миру” на центральній міській площі, початок о 21.00 год. Творча акція символізуватиме перші хвилини миру в Європі. Саме о 23:01 за Актом про беззастережну капітуляцію Німеччини було проголошено припинення вогню.

 

9 травня в День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відбудеться церемонія покладання квітів на алеї Слави. На виконання карантинних заходів церемонію буде організовано з часовими інтервалами між делегаціями установ, організацій та підприємств. Міська рада також проведе церемонію покладання квітів до пам’ятників війни та могил загиблих у роки Другої світової війни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора