Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сергій Ілюхін – спільні кроки для реабілітації нашого земляка

Дата: 27.04.2021 22:02
Кількість переглядів: 472

Сьогодні перший заступник міського голови Олександр Грищенко вручив Сергію Ілюхіну  засіб для  реабілітації - вертикалізатор EasyStand Evolv Large. Спеціальне медичне обладнання наразі необхідне для подальшої реабілітації Сергія після складного перелому хребта.

Фото без опису

Цього року після звернення за допомогою до міського голови Олександра Яковлєва, відповідна пропозиція з придбання реабілітаційного спецзасобу розглядалась на сесії міської ради й була одноголосно підтримана депутатським корпусом.

 

Сьогодні на світлині посмішка Сергія щира і відкрита. Його хрещеними батьками стали почесний Консул Швеції в Україні Карл Стурен з дружиною Тетяною. Завдяки їх постійному піклуванню кроки у вартісній реабілітації Сергія прогресують.

 

Його доля близька всьому колективу компанії Vindkraft Ukraina, генеральним директором якої є Карл Стурен. Завжди поряд й директор регіональних філій компанії Анатолій Власенко, який підтримує численні благодійні справи для скадовчан. А з такими янголами-охоронцями  біда відступає. Тож побажаємо Сергію лише перемог, сили духу та справдженню всіх надій і сподівань. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора