Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сергій Ілюхін – спільні кроки для реабілітації нашого земляка

Дата: 27.04.2021 22:02
Кількість переглядів: 458

Сьогодні перший заступник міського голови Олександр Грищенко вручив Сергію Ілюхіну  засіб для  реабілітації - вертикалізатор EasyStand Evolv Large. Спеціальне медичне обладнання наразі необхідне для подальшої реабілітації Сергія після складного перелому хребта.

Цього року після звернення за допомогою до міського голови Олександра Яковлєва, відповідна пропозиція з придбання реабілітаційного спецзасобу розглядалась на сесії міської ради й була одноголосно підтримана депутатським корпусом.

 

Сьогодні на світлині посмішка Сергія щира і відкрита. Його хрещеними батьками стали почесний Консул Швеції в Україні Карл Стурен з дружиною Тетяною. Завдяки їх постійному піклуванню кроки у вартісній реабілітації Сергія прогресують.

 

Його доля близька всьому колективу компанії Vindkraft Ukraina, генеральним директором якої є Карл Стурен. Завжди поряд й директор регіональних філій компанії Анатолій Власенко, який підтримує численні благодійні справи для скадовчан. А з такими янголами-охоронцями  біда відступає. Тож побажаємо Сергію лише перемог, сили духу та справдженню всіх надій і сподівань. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора