Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запрошують до участі працівники культури

Дата: 24.04.2021 15:28
Кількість переглядів: 365

26 квітня 35 років тому сталася аварія на Чорнобильській АЕС. 35 років – це привід дізнатись - чим є Чорнобиль для тебе?

Фото без опису

Незабаром у Скадовську відкривається суперсучасна інтерактивна виставка, й 26 квітня вона розпочне роботу в 15 країнах світу. В унікальному антиковідному форматі, з елементами доданої реальності!

 

Сьогодні працівниками Скадовського МБК ведеться активна робота по  організації та підготовки проєкту інтерактивної виставки, створеної за спільної ініціативи МГО «Європейський Інститут Чорнобиля» та офіційного мобільного додатку «Chornobyl APP», у партнерстві з Національним Музеєм Чорнобиль, МГО «Центр Прип'ять.ком», МО «Союз Чорнобиль-Фукусима», «Українська Спілка ветеранів Афганістану та Чорнобиля», проект «Звуки Чорнобиля», виставка ARTEFACT: CHORNOBYL, «Урок пам’яті Чорнобиля для 1-11 класів».

 

26 квітня Скадовськ стартує  виставка разом з 50 містами країни.

 

Завантажуй Chornobyl App за посиланнями: https://chornobyl.app

 IOS: https://apps.apple.com/tt/app/chernobyl-app/id1528759848

 Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chrnmobile

 

Готуючись до Великодніх свят, учасниці любительського об'єднання "Діамант", керівник Заслужений працівник культури Наталя Шептухіна, прикрасили власноруч виробленими поробками дерево "Добра" у фойє міського будинку культури. Долучайтесь до акції!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора