Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні про актуальні страви Скадовського міського будинку культури ім. Шевченка

Дата: 20.04.2021 17:42
Кількість переглядів: 366

Розпочалася підготовка  до урочистостей присвячених Дню Перемоги. На сцені працюють учасниці народного ансамблю сучасної хореографії «Провінційний балет», керівник Заслужений працівник культури України Наталя Шептухіна.

Фото без опису

З 19 по 21 квітня 2021 року директор та завідувач господарчої діяльності комунального закладу «Скадовський міський будинок культури ім. Шевченка» прийняли учать в навчанні з цивільного захисту за категорією: «Посадові особи з питань цивільного захисту та посадові особи, на  яких покладені  обов’язки з питань цивільного захисту у суб’єктах господарювання» за угодою з використанням онлайн методів навчання. Семінар проводив навчально-методичний центр  цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Херсонської області.     

 

Сьогодні відбулася нарада працівників Скадовського міського будинку культури. Обговорювались нагальні питання поточних ремонтів кабінетів, підготовки до онлайн майстер-класу з писанкаркою з Буковини Світланою Красовською та створювання Великодньої фотозони, а також приведення прилеглої території до відповідного стану, озелення клумб та побілка бордюрів.

 

 

Директор комунального закладу «Скадовський міський будинок

культури ім. Шевченка» А.І.Волошин



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора