Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Незабаром Великдень!

Дата: 20.04.2021 10:20
Кількість переглядів: 325

Знову купуватимете термоплівку для яєць? У нас є кращий варіант! Скадовський будинок культури та Скадовська бібліотека розпочали онлайн проєкт та об’єднали усіх бажаючих в БЕЗКОШТОВНІ майстер класи знаних писанкарів України. Почавши вчитись створювати власні шедеври!

Фото без опису

"Те, що напишете на пташиному яйці, те й притягнете у своє життя" - стверджує відома на Буковині писанкарка Світлана КРАСОВСЬКА.

Тому Майстриня з Чернівців радить писати писанки й притягувати до себе добро. Хто ще не опанував секрети давнього мистецтва воскового розпису писачком має можливість долучитися до онлайн майстер-класу 21 квітня 2021 року о 10.00 год. Спільний онлайн-проєкт "Моя перша писанка" продовжується.

 

Приготуйте видуте яйце, простий олівець, писачок, бджолиний віск, фарби та бажання створити Великоднє диво... Захід наживо транслюватиметься на сторінці Скадовський міський будинок культури спільно Скадовська бібліотека.

 

Стартувала акція 6 квітня 2021 року з Олегом Кіращуком. Більше інформації про майстра тут: https://dzerkalo.media/.../kolomiyanin-oleg-kiraschuk...

Трансляція відбулася на сторінці Скадовський міський будинок культури та на сторінці події  https://www.facebook.com/events/816585952541424.

 

Хто не передумав купувати термоплівку для декорування великодніх яєць 14 квітня 2021 року  мав можливість розписати  їх так, як це робили наші пращури.

 

На безкоштовному майстер-клас з Оксаною Білоус (м. Київ). https://www.oksana-bilous.com/ Проєкт "Моя перша Писанка". Транслювався у прямому ефірі на сторінці Скадовський міський будинок культури. Готуючись до Великодня вчимося у відомих писанкарів стародавньому ремеслу разом!

 

15 квітня 12.00 за київським часом усі бажаючи долучилися  до онлайн-розмови з віцепрезиденткою Світового Конгресу Українців пані Наталею Пошивайло-Таулер.

 

Спілкування відбулося наживо про мемуари і не тільки. Учасники бесіди  пізнали унікальні деталі життя українців в Новій Зеландії та Австралії з часів імміграції після Другої Світової війни до сьогодення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора