Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

І тур чемпіонату України з волейболу «Дитяча ліга»

Дата: 05.04.2021 17:22
Кількість переглядів: 305

02-05 квітня 2021 року на базі Скадовської К ДЮСШ пройшов 1 тур чемпіонату України з волейболу «Дитяча ліга» серед дівчат 2004 р.н. сезон у2020-2021 років.

Фото без опису

Наше місто на змаганнях представляла команда Скадовської К ДЮСШ Скадовської міської ради під керівництвом тренера – викладача Моніча В.В.

 

Слід зазначити, формат чемпіонату цього року дещо змінений, що пов’язано із складною епідеміологічною ситуацією в нашій країні. Всього у чемпіонаті приймає участь 10 команд, які розділені на три підгрупи.

 

До нашого міста завітали команди-суперниці  з підгрупи 1 - Харківського професійного коледжу спортивного профілю ( тренер А. Оніпко) та ВК «Левиці» м. Маріуполь (тренер В. Якушевський).

 

На відкриття змагань завітали секретар Скадовської міської ради Палюх Ю.Б. та начальник відділу освіти Скадовської міської ради Кишкіна А.А.

 

Від імені міської ради Юрій Борисович та Алла Аркадіївна привітали учасників змагань у нашому місті, побажали їм наснаги, тільки позитивних емоцій від змагань і звісно ж – перемоги. І у якості привітання вручили командам солодкі презенти.

 

В перший ігровий день,03 квітня,  наші дівчатка зустрілися на майданчику із  маріупольським ВК «Левиці».  

 

Всю гру відчувалося хвилювання у діях спортсменок, адже тривала відсутність ігрової практики дає свої результати. І все ж таки юні скадовчанки змогли опанувати себе та здолали супротив «Левиць».  У підсумку - 3:0 на користь господарів майданчика.

 

Наступного дня відбулася зустріч команд «Левиці» м. Маріуполь та  КЗ  «ХПКСП» ХОР м. Харків. Зважаючи на результат попереднього дня «Левиці» вже не мали права на помилку. І це вони доводили на майданчику, відчайдушно змагаючись за кожен м’яч!  В результаті дуже впертої і нервової боротьби харків’янки все ж здолали суперниць. 3:1 перемога команди з м. Харків.

 

У заключний ігровий день, 05 квітня, у грі за перше місце у підгрупі на майданчику зійшлися господарі  «Скадовськ» та КЗ  «ХПКСП» ХОР м. Харків.  Перша партія видалася дуже нервовою та напруженою. Команди почергово лідирували з відривом у 2-3 м’ячі. Підсумок  партії 25:23 перемога команди з Харкова. У наступних партіях також йшла напружена боротьба на майданчику. Але юні скадовчанки змогли опанувати себе та довести гру до своєї перемоги.   У напруженій боротьбі наші дівчата здобули перемогу у грі 3:1.

За підсумками трьох змагальних днів маємо такі результати:

І місце – «Скадовськ» (2 перемоги, 6 очок)

ІІ місце – КЗ  «ХПКСП» ХОР м. Харків ( 1 перемога, 3 очка)

ІІІ місце – ВК «Левиці» м. Маріуполь (0 перемог, 0 очок).

 

До фінальної частини змагань вийшли команди «Скадовськ» та «ХПКСП» м Харків. Вітаємо дівчат та тренера із вдалим виступом,  бажаємо успіхів та медалей у фінальній частині змагань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора