Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

X сесія Скадовської міської ради

Дата: 01.04.2021 17:04
Кількість переглядів: 366

30 березня почала роботу X сесія Скадовської міської ради VIІI скликання.

Фото без опису

На порядок денний було винесено питання:

1) Про затвердження звітів про хід і результати виконання бюджетів сільських рад за 2020 рік.

2) Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 року №70 «Про    затвердження “Програми соціально-економічного та культурного розвитку Скадовської міської ради Скадовського району Херсонської області та цільових програм на 2021 рік.

3) Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 року №71 «Про бюджет 

Скадовської міської територіальної громади на  2021 рік » (21550000000) код бюджету.

4) Про внесення змін до рішення ІІІ позачергової сесії Скадовської міської ради VIII скликання від 18.12.2020 року №65. 

5) Про внесення змін до рішення XVIII  сесії Скадовської міської ради VII скликання від 31.10.2016 №305.

6) Про внесення змін до структури апарату міської ради та її виконавчого комітету. 

7) Про особливості трудових відносин та працевлаштування керівників комунальних підприємств, установ та закладів, що належать до комунальної власності Скадовської міської територіальної громади.

8) Про скасування рішення виконавчого комітету від 25.01.2021 року №5.

9) Про скасування рішення виконавчого комітету від 25.01.2021 року №6.

10) Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення (безоплатно) земельної ділянки у власність для індивідуального дачного будівництва.

11) Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення (безоплатно) земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

12) Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у м. Скадовську.

13) Про відмову у наданні згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для обслуговування житлового будинку та господарських будівель у місті Скадовську та про відмову у передачі земельної ділянки у власність.

14) Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення (безоплатно) земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади.

15) Про відмову у наданні дозволу на розроблення технічної документації їз землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

16) Про відмову у затвердженні документації із землеустрою та наданні у власність земельної ділянки.

17) Про надання дозволу Скадовській міській раді на виготовлення проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

18) Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення  земельної ділянки в оренду для ведення городництва на території Скадовської міської територіальної громади.

19) Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарств на території Скадовської міської територіальної громади (поза межами населеного пункту).

20) Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок в оренду для ведення городництва на території Скадовської міської територіальної громади.

21) Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (пай).

22) Про надання дозволу (згоди) на виготовлення технічної документації  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади.

23) Про затвердження технічної документації  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства та для ведення особистого підсобного господарства на території Скадовської міської територіальної громади( за межами населенного пункту).

24)  Про затвердження технічної документації  щодо встановлення (відновлення) меж

земельної ділянки для ведення товарного виробництва у розмірі земельної частки (паю) на території Скадовської міської територіальної громади.

25) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади.      

26) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади та передача її у власність.

27) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у м. Скадовську.

28) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, індивідуального гаражу у місті Скадовськ.

29) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, припинення дії та поновлення договорів оренди землі.

30) Про дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  обслуговування житлового будинку та господарських будівель  у м. Скадовську та на території Скадовської територіальної громади.

31) Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки внатурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у місті Скадовську та передача її у власність.

32) Про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) .

33) Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення для здійснення підприємницької діяльності.

34) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування зі зміною цільового призначення  та передачу її в постійне користування на території м. Скадовська.

35) Про прийняття у комунальну власність Скадовської міської територіальної громади об’єктів спільної власності територіальних громад міста, селищ, сіл Скадовського району.

36) Про затвердження передавального акту Благодатненської сільської ради Скадовського району Херсонської області.

37) Про затвердження передавального акту Таврійської сільської ради Скадовського району Херсонської області.

38) Про затвердження передавального акту Тарасівської сільської ради Скадовського району Херсонської області.

39) Про затвердження передавального акту Широківської сільської ради Скадовського району Херсонської області.

40) Про включення обєктів  комунальної власності Скадовської міської територіаль- ної громади до Переліків першого та другого типів

41)  Про деякі питання оренди комунального майна Скадовської міської територіаль- ної громади (крім землі) та визначення відповідальної особи.

42) Про розірвання договору оренди комунального майна за адресою: с-ще Озерне, вул. Тіниста, б/н.

43)  Про продовження терміну оренди обєкта  комунальної власності, за адресою:  м. Скадовськ, вул. Олександрівська, буд. 3.

44) Про продовження терміну оренди об,єкта  комунальної власності, за адресою: м.Скадовськ, вул. 33 Гв.Дивізії, буд. 1/10.

45)  Про затвердження експертної оцінки на обєкт  комунальної власності, за адресою: м. Скадовськ, вул. Мангубінська, 29/ вул. Маріїнська, 87.

46)  Про затвердження експертної оцінки на обєкт  комунальної власності, за адресою: м. Скадовськ, вул. Гуманенка, 14-а.

47) Про затвердження умов конкурсу на оренду обєкта  комунальної власності- Магазин “Якорь” вбудований в 36- квартирний житловий будинок, за адресою м. Скадовськ, вул Мангубінська, 29/ вул. Маріїнська, 87.

48) Про заміну сторони в договорі платного користування внутрішньогосподарською відкритою зрошувальною системою (її частиною) від 15.04.2013 року №7.

49) Про затвердження назви площі міста Скадовська, що знаходиться на перехресті вулиць Сергієвська та Гагаріна.

50) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення (безоплатно) земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

51) Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення (безоплатно) земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

52) Різне.

 

У ході обговорення питань порядку денного було знято на доопрацювання проекти № 8, 9, 36, 37, 38, 39. Під час ведення сесії з проекту № 23 було виключено пункти 1.2, 1.3, 1.4 і 1.5. Депутати міської ради не підтримали проекти №  33 і 50, які у ході голосування не набрали необхідної кількості голосів.  

 

Засідання сесії завершилось 31 березня. Переглянути відеозапис засідання можна за посиланням: ВІДЕО. Результати поіменного голосування розміщено на офіційному сайті Скадовської міської ради на сторінці «Міська рада/Сесії міської ради VIII скликання».

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора