Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На оперативній нараді міського голови

Дата: 22.03.2021 17:05
Кількість переглядів: 479

Сьогодні, 22 березня, відбулась оперативна нарада під головуванням міського ради Яковлєва О.Ю., в якій взяли участь керівники структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради, підприємств ЖКГ.

Фото без опису

У ході наради обговорювались питання підготовки чергової сесії міської ради на 30 березня, наступну сесію попередньо заплановано на 23 квітня.

 

Міський голова наголосив, що до початку оздоровчого сезону необхідно провести ряд заходів з благоустрою міста, визначити місця масового відпочинку та окреслити водні доріжки прибережної смуги. З метою забезпечення заходів з благоустрою в селах громади запропоновано виділити кошти для їх комунальних служб, а також додати по штатній одиниці працівників з благоустрою.

 

У ході наради міський голова надав доручення: вести контроль за видатками у загальноосвітніх закладах громади; надати лист до районної ради щодо передачі майна «Райсількомунгоспу» та недобудованого об’єкту біля ЦМЛ для подальшого облаштування житла для лікарів; ведення роз’яснювальної роботи серед членів громади з демонтажу застарілих вказівників вулиць на житлових будинках на дотримання вимог Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора