Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Скадовської міської територіальної громади

Дата: 22.03.2021 11:58
Кількість переглядів: 495

19 березня відбулось засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Скадовської міської територіальної громади під головуванням міського голови Яковлєва О.Ю.

Фото без опису

Члени комісії розглянули наступні питання порядку денного:

1.Про оцінку епідемічної ситуації в опорному закладі освіти Скадовському ліцеї "Академія творчості" Скадовської міської ради (Скадовський ліцей "Академія творчості").

2. Про поновлення роботи COVID – патрулів на території Скадовської міської територіальної громади.

3. Робота підприємств та організацій, які підпорядковуються Скадовській міській раді.

 

Про оцінку епідемічної ситуації в опорному закладі освіти Скадовському ліцеї "Академія творчості" Скадовської міської ради (Скадовський ліцей "Академія творчості") інформувала начальник відділу освіти Скадовської міської ради Кишкіна А.А. Повідомила про те, що на виконання завдань, визначених протоколом засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Херсонської обласної державної адміністрації від 17 березня 2021 року № 6, з урахуванням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID – 19 відділ освіти Скадовської міської ради видав наказ від 18 березня 2021 року № 37, яким було встановлено, що з 18 березня  по 03 квітня 2021 року на дистанційне навчання перевести учнів 5-10 класів.

 

Додатково проінформувала, що 18 березня 2021 року було повідомлено директором Скадовського ліцею "Академія творчості", що у закладі підтверджений випадок серед учнів захворюваності на COVID – 19 молодших класів, нею було прийнято рішення щодо переведення на дистанційне навчання учнів з 1-11 класи для подальшого поширення гострої респіраторної хвороби COVID – 19.

 

З відповідного питання вирішено:

1. Керівникам закладів загальної середньої освіти Скадовської міської територіальної громади без винятків та без урахування канікулярного періоду забезпечити переведення на дистанційне навчання терміном на 14 календарних днів з 19 березня 2021 року по 05 квітня 2021 року включно.

2. Здійснення контролю за проведенням дезінфекції та провітрюванням приміщень у закладах освіти.

3. Комунальному підприємству «Очисні споруди» Скадовської міської ради на безоплатній основі передати на 19 ДПРЧ ГУ ДСНС у Херсонській області засоби для приготування дизенфікуючого розчину, для проведення обробки об’єктів та місць в         м. Скадовську.   

4. Скадовському РВП головного ГУНП в Херсонській області, Скадовському районному управлінню ГУ Держпродспоживслужби в Херсонській області відповідно до вимог ПКМУ від 09 грудня 2020 року № 1236 здійснювати контроль за дотримуванням самоізоляції.

5. Головному спеціалісту відділу діловодства та персоналу виконавчого комітету міської ради (Тангел Н.Д.) посилити роз’яснювальної роботи через засоби масової інформації, серед мешканців міста щодо дотримання карантинних вимог.

 

 

 

З питання поновлення роботи COVID – патрулів на території Скадовської міської територіальної громади комісією вирішено наступне:

1. Скадовському районному управлінню Головного Управління Держпродспоживслужби в Херсонській області спільно з виконавчим комітетом міської ради розробити графік рейдів COVID – патрулів, визначити особу та затвердити на сесії міської ради, яка буде вповноважена складати протоколи.

2. В подальшому щоденно здійснювати рейди COVID – патрулів з 10:00 до 12:00 години до покращення епідеміологічної ситуації.

 

Щодо роботи підприємств та організацій, які підпорядковуються Скадовській міській раді, комісією рекомендовано з 22 березня 2021 року прийом відвідувачів здійснювати дистанційно.

 

Протокол № 4 міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Скадовської міської територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора