Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На засіданні виконавчого комітету міської ради

Дата: 18.03.2021 18:08
Кількість переглядів: 432

17 березня відбулось засідання виконавчого комітету міської ради під головуванням міського голови Яковлєва О.Ю. На засіданні було вперше застосовано електронну систему голосування, для перегляду проектів члени виконкому розглядали проекти із застосуванням планшетів, що значно пришвидшило роботу учасників засідання.

Фото без опису

На засіданні розглядались наступні проекти:

1 Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 року №70 «Про затвердження «Програми соціально-економічного та культурного розвитку Скадовської міської ради Скадовського району Херсонської області  та цільових програм на 2021 рік».

2 Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення ««Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 року №71 «Про бюджет Скадовської міської територіальної громади на 2021 рік» (21550000000) код бюджету».

 3 Про план роботи виконавчого комітету міської ради на ІІ квартал 2021 року.

 4 Про затвердження періоду поливу на території міської територіальної громади на 2021 рік.

 5 Про території обслуговування та їх закріплення за закладами загальної середньої освіти Скадовської міської ради.

 6 Про нагородження відзнакою виконавчого комітету Скадовської міської ради.

 7 Про затвердження складу комісії з питань надання матеріальної допомоги на лікування.

 8 Про затвердження складу комісії з питань надання адресної матеріальної грошової допомоги окремим категоріям мешканців Скадовської міської територіальної громади.

9 Про затвердження складу ради опіки та піклування виконавчого комітету Скадовської міської ради.

10 Про комісію з розгляду питань щодо звільнення від сплати за надання соціальних послуг окремих категорій мешканців Скадовської міської територіальної громади.

11 Про затвердження договорів на відшкодування витрат.

12 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 25.01.2021 № 2.

13 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 25.01.2021 № 3.

14 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 25.01.2021 № 4.

15 Про затвердження оновленого складу комісії по визначенню обсягів пайової участі власників тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в утриманні об’єктів благоустрою, розвитку інфраструктури, соціально - економічного і культурного розвитку міста Скадовська.

16 Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Скадовській міській раді на виготовлення проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

17 Про присвоєння поштових адрес в місті Скадовську.

18 Про облаштування місця для паркування інвалідів біля адміністративної будівлі Скадовської амбулаторії загальної практики сімейної медицини по вул. Незалежності у місті Скадовську.

19 Про визначення пішохідної зони частини вулиці Гагаріна в межах перехрестя вулиць Сергіївської та Гагаріна в місті Скадовську.

20 Про надання дозволу на порушення об'єкту благоустрою прилеглої території поблизу житлового будинку по вул.Портова, 22 на території м. Скадовськ.

21 Про затвердження оновленого складу міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) на території Скадовської міської територіальної громади.

22 Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету від 15.03.2017р. №57 «Про затвердження комплексних схем розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у місті Скадовську».

23 Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення (безоплатно) земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд».

24 Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення (безоплатно) земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд».

25 Про надання дозволу на порушення об’єкту благоустрою прилеглої території поблизу пансіонату «Енергія» у м.Скадовську.

26 Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами Скадовській міській раді в місті Скадовську.

27 Про схвалення та внесення на розгляд міської ради    проекту рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки  в оренду,     припинення дії та поновлення договорів оренди  землі».

28 Про схвалення та внесення на розгляд міської  ради   проекту  рішення «Про  надання згоди на  виготовлення технічної документації із землеустрою щодо      встановлення   (відновлення)   меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)».

 29 Про схвалення та внесення  на розгляд міської ради  проекту рішення «Про продаж земельної  ділянки несільськогосподарського призначення для здійснення        підприємницької діяльності».

30 Про  схвалення та внесення   на розгляд міської ради     проекту     рішення «Про  затвердження    технічної   документації із землеустрою  щодо        встановлення (відновлення)  меж   земельної   ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва  та обслуговування     житлового        будинку,  господарських        будівель і  споруд (присадибна ділянка)   у місті  Скадовську     та передача  її у    власність».

31 Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для обслуговування житлового будинку та господарських будівель у м. Скадовську та на території   Скадовської  міської територіальної громади».

32 Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у м. Скадовську».

33 Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади та передача її у власність»

34 Про схвалення та внесення на розгляд міської  ради    проекту  рішення «Про  затвердження    проекту   землеустрою щодо   відведення земельної    ділянки у   власність    для  обслуговування житлового    будинку,    господарських    будівель    та споруд,  індивідуального   гаражу  у   місті Скадовську».

35 Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для обслуговування житлового будинку, господарських     будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади».

 36 Про схвалення та внесення на розгляд міської  ради  проекту  рішення  «Про    затвердження   проекту   землеустрою щодо   відведення  земельної   ділянки   в  оренду для будівництва та обслуговування житлового   будинку, господарських  будівель  і споруд у м. Скадовську».

37 Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову у надані   згоди  на  виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж   земельної  ділянки  для обслуговування житлового   будинку  та    господарських   будівель   у      місті Скадовську     та про відмову у   передачі     земельної ділянки у власність ».

38 Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення (безоплатно) у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади».

39 Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову у наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд».

40 Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову у затвердженні документації із землеустрою та наданні у власність земельної ділянки».

41 Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення городництва на території Скадовської міської територіальної громади».

42 Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади (за межами населеного пункту».

 43 Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про   надання   дозволу  на   розроблення проектів   землеустрою    щодо відведення земельних ділянок  в оренду  для ведення городництва  на   території Скадовської міської територіальної громади».

 44 Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про   надання   дозволу на   розроблення проектів    землеустрою    щодо відведення земельних ділянок  у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (пай)».

45 Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу (згоди) на виготовлення  технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади».

46 Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства та  для ведення особистого підсобного господарства на території Скадовської міської територіальної громади (за межами населеного пункту)».

47 Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у розмірі земельної частки (паю) на території Скадовської міської територіальної громади».

48 Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про заміну сторони в договорі  платного користування внутрішньогосподарською відкритою  зрошувальною системою (її частиною) від 15.04.2013 року  № 7.

 49 Про затвердження оновленого складу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Скадовської міської ради.

 

Члени виконавчого комітету міської ради затвердили проекти порядку денного як рішення крім проекту № 24, який не отримав необхідної кількості голосів під час голосування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора