Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Скадовської міської територіальної громади

Дата: 05.03.2021 12:50
Кількість переглядів: 710

03 березня 2021 року відбулось перше засідання міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Скадовської міської територіальної громади під головуванням міського голови Яковлєва О.Ю.

Фото без опису

На порядку денному засідання розглядалось питання проведення святкових заходів до 8-го березня та Масляної на території м. Скадовська. Про епідемічний стан інформував комісію Руденко К.В., головний лікар комунального некомерційного підприємства «Скадовська центральна міська лікарня». У зв’язку з поширенням на території України, а саме у м. Скадовську гострої респіраторної хвороби COVID – 19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2», значною кількістю хворих у лікарні та випадків смертності по Херсонській області дітей та дорослих з них 21 стаціонарні, 7 тяжких клінічна картина жахлива нетипова до штампу COVID – 19  – наполягає на тому щоби не проводити святкові заходи до 8-го березня та Масляної. Додатково повідомив про те, що з 09.03.2021 року розпочинають роботу мобільні бригади з вакцинації.

 

Міський голова зауважив під час обговорення, що у разі погіршення ситуації на території Скадовської міської територіальної громади можливо потрібно буде встановлювати блок пости.

 

У ході засідання комісія вирішила:

- керівникам навчальних закладів району забезпечити дотримання вимог постанов КМУ від 20 травня 2020 року № 392(зі змінами), від 22 липня 2020 року № 641 (зі змінами) та від 09 грудня 2020 року № 1236 (зі змінами), постанови головного  санітарного лікаря України від 22 серпня 2020 року № 50 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням короновірусної хвороби (COVID – 19)» та рекомендувати заборонити проведення святкових масових заходів;

- комунальному закладу «Скадовський міський будинок культури ім. Т.Г. Шевченко» здійснити запис святкового концерту до 8-го березня та розмістити в засобах масової інформації, а саме: у фейсбуці та на сайті Скадовської міської громади;

- рекомендувати заборонити проведення святкових заходів до 8-го березня та Масляної та будь яких інших свят до поліпшення ситуації з захворюваністю COVID – 19.

 

Протокол засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Скадовської міської територіальної громади за посиланням: ПРОТОКОЛ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора