Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На організаційній нараді до святкувань громади

Дата: 01.03.2021 18:10
Кількість переглядів: 317

Сьогодні міський голова Яковлєв О.Ю. скликав  організаційну нараду щодо проведення заходів до Міжнародного жіночого дня та святкування масляної. У її роботі брали участь керівники  і представники державних установ, закладів охорони здоров’я, поліції та міського будинку культури.

У ході обговорення міський голова наголосив на необхідності винесення проектів відповідних заходів на розгляд комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету міської ради щодо визначення порядку їх проведення з урахуванням карантинних вимог.

 

Попередньо, концертну програму до Міжнародного жіночого дня готують культпрацівники  громади на 5 березня, 6 і 7 березня заплановано проведення концертних програм у сільських будинках культури Скадовської територіальної громади.

 

Традиційно святкування масляної проводилось у суботу тижня, напередодні Великого Посту. Цьогоріч це 13 березня, чи відбудуться заходи цього дня й у якому форматі, відповідні рекомендації визначить комісія з ТЕБ та НС на засіданні 3 березня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора