Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з ювілеєм Маняк Олену Юріївну!

Дата: 23.02.2021 17:44
Кількість переглядів: 1294

Зі щирою повагою, від імені Скадовської міської територіальної громади, прийміть вітання з нагоди  ювілею від Дня народження!

Фото без опису

У місті, районі й області вас знають як професіонала, людину компетентну, вольову і доброзичливу, яка користується авторитетом та повагою. За вашими плечима   –  багатолітній досвід і визнання.

 

Вашій впевненості й виваженості у сьогоденні передує тернистий шлях зростання та становлення. Шлях, на якому зустрічалися радість і труднощі, успіхи і розчарування, здобутки й втрати.  Цілеспрямовано зростаючи як особистість і професіонал, починали трудовий путь рядовим спеціалістом. Нині свою невтомність у праці, нестримний потяг до знань і самовдосконалення ви сповна віддаєте людям як керівник сучасного відділення лікувального закладу

 

Нехай Ваша плідна праця буде щедрою на життєдайні плоди, повагу та любов. Від щирого серця бажаємо, щоб усі ваші справи були непідвладні життєвим змінам. Нехай тепло та затишок родинної оселі надійно захищає вас від труднощів, а в майбутньому на вас чекає ще багато наповнених корисними справами і життєвими радощами років.

 

Многая вам літа, Олено Юріївно! Хай Ваша професійна майстерність і життєвий досвід слугують й надалі на почесній та відповідальній ниві охорони здоров’я громади. Веселих і сонячних днів вам, посмішок, щирих і добрих людей навколо, здійснення всіх планів та задумів.

                       

Нехай Ваша доля буде багатою на міцне здоров’я і людське щастя.  Натхнення вам та професійних досягнень. Хай мир, добро, злагода і родинний затишок, завжди панують у вашій оселі! 

 

Міський голова О.Ю. Яковлєв,

депутатський корпус міської ради та члени виконавчого комітету міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора