Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги отримувачів усіх видів державної соціальної підтримки!

Дата: 17.02.2021 18:22
Кількість переглядів: 265

З початку 2021 року у зв’язку з децентралізацією змінилися  підходи щодо реалізації мешканцями територіальних громад права на соціальний захист.

Фото без опису

Так, з 1 січня мешканці Скадовської об’єднаної територіальної громади мають можливість звернутися з питань прийому заяв і документів для призначення різних видів соціальної допомоги, пільг, субсидій та компенсацій до адміністраторів відділу надання адміністративних послуг виконавчого комітету Скадовської міської ради.

 

Для зручності мешканців громади міською радою спільно з управлінням праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації було прийнято рішення проводити прийом заяв і документів для призначення всіх видів державної підтримки у приміщенні управління праці та соціального захисту населення за адресою: вул.Маріїнська,78, м.Скадовськ. Прийом заяв і документів здійснюють два адміністратори міського відділу надання адміністративних послуг. Надалі для зручності мешканців сільської місцевості у кожному населеному пункті буде облаштоване віддалене робоче місце адміністратора.

 

Звертаємо увагу, що на сьогодні чинним законодавством передбачено приймання заяв і документів відділом надання адміністративних послуг виконавчого комітету Скадовської міської ради. Його спеціалісти забезпечують подальшу передачу прийнятих від громадян документів до управління праці та соціального захисту населення Скадовської районної державної адміністрації для їх обробки та прийняття рішень. Також адміністратори відділу надають консультації громадянам з питань прийому заяв і документів та надають допомогу у їх заповненні.

 

Разом з тим, з питань призначення державних соціальних виплат, перерахунку коштів, повідомлення про зміни, що можуть вплинути на призначені раніше виплати, громадяни, як і раніше, звертаються до управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації.

 

Заступник начальника відділу надання 

адміністративних послуг виконавчого комітету

Скадовської міської ради    Юлія ГОЛУБ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора