Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На оперативній нараді міського голови

Дата: 01.02.2021 16:10
Кількість переглядів: 364

Сьогодні, 1 лютого, відбулась оперативна нарада під головуванням міського ради Яковлєва О.Ю., в якій взяли участь керівники структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради, підприємств ЖКГ.

Фото без опису

 У ході наради обговорювались питання роботи відділів освіти і соціального захисту. Зокрема, можливості створення опорних шкіл, проведення процесу передачі шкільних автобусів, фінансування медоглядів педагогічних працівників, оформлення пільг для учасників Чорнобильської катастрофи щодо стоматологічних послуг. Постало питання про

надання просторішого приміщення для відділу надання адміністративних послуг виконавчого комітету міської ради, який наразі має досить незручні умови для ведення прийому відвідувачів, було розглянуто пропозицію з розміщення відділу на І поверсі приміщення районної державної адміністрації.

 

Міський голова надав доручень з виконання ряду нагальних завдань. Чергову сесію міської ради заплановано на 24 лютого, проводиться підготовка переліку проектів на сесію, засідання постійних депутатських комісій заплановано на 8-10 лютого. Позачергову сесію міської ради з кадрових питань заплановано провести на поточному тижні.

 

З метою благоустрою громади надано доручення: опрацювати розгляд звернень щодо придбання сміттєвозу, подрібнювача, приладдя для відлову собак; вивчити можливість фінансування ремонту покриття дороги та освітлення провулку Шкільного с. Красне, ремонту даху Красненського будинку культури, прокладання вело доріжка Скадовськ - Антонівка 2600м і вело доріжки Скадовськ – Красне, ремонту водопостачання в с.Хатки; залучити до виконання робіт з благоустрою міста підприємців (покіс трави, обрізка дерев, прибирання, підмітання, вивіз сміття з центру); розглянути питання встановлення тарифу на вивезення сміття, проводити облік ввезення ТПВ на міський полігон та вивчити стан полігонів у селах громади.

           

Ряд завдань надано для відділу містобудування, архітектури та земельних відносин: опрацювати виготовлення проектів ремонту парапетів центрального пляжу - 315м, дренажу східного пляжу; провести обговорення проекту реконструкції набережної 5 лютого; оновити програму  Digitals із забезпечення автоматизації геодезичних робіт; розробити  пропозиції  з  виготовлення ортофотопланів всіх населених пунктів громади,  створенню ГІС (технологічна основа створення географічних інформаційних систем); внести змін до комплексних схем за необхідності та підготувати інформацію по інвестиційним майданчикам для офісу інвестицій ОДА.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора