Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Стипендії міської ради для обдарованих дітей та молоді і кращих спортсменів Скадовської міської територіальної громади

Дата: 29.01.2021 14:07
Кількість переглядів: 312

На сесії міської ради 27 січня затверджено Положення про стипендію міської ради для обдарованих дітей  та молоді Скадовської міської територіальної громади  та Положення про стипендію міської ради для кращих спортсменів Скадовської міської територіальної громади.

Фото без опису

Протягом 2021 року стипендії міської ради отримуватимуть учнів і студентів загальноосвітніх, позашкільних та спеціалізованих мистецьких і спортивних навчальних закладів  Скадовської міської територіальної громади за визначні досягнення у галузі навчальної, творчої, громадської діяльності та спорті.

 

Конкурсний відбір серед кандидатів здійснюють постійні комісії міської ради з питань організації та діяльності закладів і об'єктів гуманітарної сфери, по роботі з молоддю, проведенню культурно-масових та спортивних заходів і з питань соціально-економічного розвитку міста, планування та виконання бюджету, встановлення місцевих податків та зборів, інвестиційної політики та розвитку старостинських округів. Пропозиції комісій виноситься на розгляд сесії Скадовської міської ради.

 

Стипендії виплачуватимуться щомісяця протягом 2021 року у розмірі, встановленому рішенням міської ради від 24 грудня 2020 р. № 70 «Про затвердження «Програми соціально-економічного та культурного розвитку Скадовської міської ради Скадовського району Херсонської області  та цільових програм на 2021 рік», а саме: кращим спортсменам громади 600,0 грн.; стипендій за  кращі досягнення  у навчанні, перемоги  у  конкурсах, предметних олімпіадах у розмірі 300,00 грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора