Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

VІІ сесія Скадовської міської ради

Дата: 28.01.2021 16:35
Кількість переглядів: 430

27 січня відбулось засідання VІІ сесії Скадовської міської ради VIІI скликання. До порядку денного сесії було внесено питання:

Фото без опису

1. Про внесення змін до Інструкції з діловодства в апараті Скадовської міської ради та її виконавчому комітеті.

2. Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Скадовської міської ради Скадовського району Херсонської області та цільових програм на 2021 рік.

3. Про внесення змін до рішення IV позачергової сесії Скадовської міської VIII скликання від 24.12. 2020 № 71 “Про міський бюджет Скадовської міської територіальної громади на 2021 рік код код бюджету (21550000000)”.

4. Про відмову у наданні дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо відведення безоплатно земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

5. Про відмову у наданні дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо відведення безоплатно земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

6. Про відмову у наданні дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо відведення безоплатно земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

7. Про відмову у наданні дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо відведення безоплатно земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

8. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення (безоплатно) земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

9. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва мечеті на території міста Скадовська.

10. Про відмову у затвердженні технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок за заявою приватного підприємства Позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Дитячий оздоровчий табір «Аврора».

11. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

12. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для обслуговування житлових будинків та господарських будівель у м. Скадовську.

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у м. Скадовську та передача її у власність.

14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, індивідуальних гаражів у м. Скадовську.

15. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення для здійснення підприємницької діяльності.

16. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення.

17. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення для здійснення підприємницької діяльності.

18. Про надання згоди на відновлення меж земельних ділянок для обслуговування житлових будинків та господарських будівель у м. Скадовську для передачі їх у власність.

19. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів у м. Скадовську.

20. Про затвердження Програми розроблення містобудівної документації території населених пунктів Скадовської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

21. Про розірвання договору оренди комунального майна за адресою: м. Скадовськ, вул. Незалежності, 76.

22. Про звільнення від плати пайової участі власників тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, плати за користуванням місцями, для розміщення спеціальних конструкцій, що використовуються для встановлення рекламоносіїв та орендної плати за користування майном, що знаходяться у комунальній власності у випадку повного припинення їх діяльності на період карантину.

23. Про затвердження Порядків надання окремим категоріям жителів Скадовської міської територіальної громади натуральної допомоги для опалення у вигляді дров та надання підприємствам, установам, організаціям, громадянам Скадовської міської територіальної громади будівельних матеріалів, що залишилися від підрядних робіт, для облаштування територій загального користування.

24. Про затвердження Положення про стипендію міської ради для кращих спортсменів Скадовської міської територіальної громади.

25. Про затвердження Положення про стипендію міської ради для обдарованих дітей та молоді Скадовської міської територіальної громади.

26. Про зміну найменування та затвердження в новій редакції статутів закладів дошкільної освіти.

27. Про зміну найменування, та затвердження в новій редакції статутів комунальних підприємств та установ.

28. Про реорганізацію закладів дошкільної освіти шляхом її приєднання до закладів загальної середньої освіти.

29. Про реорганізацію комунальних установ та закладів.

30. Про припинення комунальної установи "Скадовський міський методичний кабінет".

31. Про внесення змін до структури апарату міської ради та її виконавчого комітету.

32. Про обрання на посаду секретаря міської ради.

33. Про затвердження на посаду заступників міського голови.

34. Про затвердження на посаду секретаря виконавчого комітету міської ради.

35. Про затвердження на посаду старости селищ Благодатне, Грушівка, Зелене, Петропавлівка та села Радісне Скадовської міської територіальної громади.

36. Про затвердження на посаду старости сіл Олександрівка, Малоолександрівка Миколаївка та Хатки Скадовської міської територіальної громади.

37. Про утворення виконавчого комітету Скадовської міської ради VIII скликання, визначення його чисельності та затвердження персонального складу.

38. Про внесення змін до складу постійних комісій міської ради.

39. Різне.

 

У ході обговорення питань порядку денного було знято з розгляду проекти № 9, 16, 28, 32 і 37. Активно обговорювались питання формування і роботи пожежних команд сіл Красне і Благодатне. Постало питання зі збільшення кількості пожежних у штаті Красненського пожежного формування з метою безперебійної роботи команди.

 

Обговорювалось питання структури комунального закладу “Центр надання соціальних послуг” Скадовської міської ради щодо подальшого надання соціальних послуг сім’ям, які потрапили у складні життєві обставини. Міський голова поінформував, що у відділенні соціальної роботи Центру працюватимуть 14 фахівців із соціальної роботи, які охоплюватимуть всі населені пункти громади, що дозволить оперативно надавати відповідні соціальні послуги. Наразі, відповідно до вимог чинного законодавства України, працівників комунальної установи “Скадовський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)” та Скадовського міського центру соціальних служб буде попереджено  про скорочення їх чисельності та штату працівників.

 

Розглядаючи питання затвердження структури та граничної чисельності комунального закладу “Скадовський міський будинок культури ім.Шевченка”, до якого було об’єднано сільські заклади культури, депутати міської ради запропонували доопрацювати штатний розпис з метою збалансованого урахування розвитку сільських закладів культури із залученням наявних фахівців.

 

Обговорюючи питання ліквідації комунальної установи "Скадовський районний методичний кабінет", міський голова О.Ю. Яковлєв наголосив, що відповідні функції виконуватимуть фахівці сектору професійного розвитку педагогічних працівників відділу освіти міської ради.

 

У ході розгляду питань порядку денного голови постійних депутатських комісій внесли ряд доповнень та пропозицій до проектів рішень. Детальніше про хід VІІ сесії Скадовської міської ради VIІI скликання у відео записі засідання: ВІДЕО.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора