Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пенсійні і соціальні виплати від АТ «УКРПОШТА»

Дата: 28.01.2021 14:10
Кількість переглядів: 187

АТ «УКРПОШТА» надає послуги із забезпечення пенсійними й соціальними виплатами.

Фото без опису

Відповідні послуги особливо актуальні для осіб поважного віку та людей з особливими потребами, які обмежені в самостійному пересуванні та позбавлені можливості прибути до відділень банків поза межами місця свого проживання.

 

АТ «УКРПОШТА», виконуючи зобов’язання, взяті на себе перед Міністерством соціальної політики, здійснюючи виплату пенсій та соціальних виплат, забезпечує доставку коштів листоношами додому одержувачам на всій території України, незважаючи на кількість мешканців у населених пунктах, а також надає інші фінансові та поштові послуги.

 

У відділеннях АТ «УКРПОШТА», окрім комунальних платежів, можна здійснити будь-які види оплат (садочки, податки, мито, платежі ЦНАП, нотаріусів та ін.). При цьому тарифи для клієнтів є суттєво нижчими, ніж пропонують інші фінансові установи.

 

Поштові перекази від Укрпошти стануть у нагоді під час здійснення будь-яких видів виплат (матеріальна допомога, пільги, монетизація витрат на проїзд, паливо, виплата заробітної плати, аліментів, тощо) і будуть виплачені одержувачу у будь-якій точці України, незалежно від того, чи присутня банківська інфраструктура.

 

Працівники Укрпошти завжди відкриті до конструктивного діалогу з вирішення ряду соціальних питань, зняття напруги серед найбільш  незахищених верств населення, забезпечення безперешкодного доступу до фінансових послуг усім без винятку мешканцям громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора