Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подяка за захист прав внутрішньо переміщених осіб

Дата: 27.01.2021 16:28
Кількість переглядів: 294

26 січня керівник громадської організації «Усі свої» О.І. Повжик передала лист і подяки Скадовській міській раді від агентства ООН у справах біженців і громадської організації «Десяте квітня». 

Фото без опису

Згідно змісту листа, Президент організації М.В. Курочкіна висловлює подяку: «За внесок у розбудову правової держави, захист прав людини, зокрема внутнішньо переміщених осіб, а також наполегливу працю. Дякуємо за розвиток громадянського суспільства, через вашу відповідальність, завзятість та людяність. Бажаємо нових звершень, миру та порозуміння, а також наснаги».

 

З листопада 2020 року у міській раді почала роботу комісія з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам при виконавчому комітету Скадовської міської ради. На облік до міської ради звернулись родини з числа внутрішньо переміщених осіб, які зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України.

 

З метою забезпечення тимчасовим житлом внутрішньо переміщених осіб, рішенням міської ради від 18 грудня 2020 року № 66 «Про придбання житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб», затверджено порядок придбання трикімнатної квартири у м. Скадовську за рахунок відповідної субвенції з держаного бюджету в розмірі 378 тис. грн. та коштів міського бюджету в розмірі 181.2 тис. грн. Відповідну квартиру  передано на баланс КП “Водне господарство”. Надалі комісія з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам при виконавчому комітету Скадовської міської ради встановить пріоритетність надання тимчасового житла за бальною системою оцінювання потреб у житлі  родин, які перебувають на обліку міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора