Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Працюють соціальні служби міської ради

Дата: 26.01.2021 17:07
Кількість переглядів: 648

У оновленій структурі виконавчого комітету міської ради створено Службу у справах дітей Скадовської міської ради Скадовського району Херсонської області і відділ соціального захисту населення Скадовської міської ради Скадовського району Херсонської області.

Службу у справах дітей  утворено з метою здійснення  соціального захисту дітей, профілактики правопорушень та дитячої бездоглядності в територіальній громаді, ведення питань опіки та піклування, її Положення затверджено рішенням сесії міської ради від 24.12.2020 року № 78. Наразі триває процес реєстрації та становлення Служби, яка розміщується за адресою: вул. Олександрівська, 32, 3-й поверх. Нині керівник Служби  Л.В. Козел приймає звіти опікунів про їх діяльність у 2020 році.

 

Положення про відділ соціального захисту населення Скадовської міської ради Скадовського району Херсонської області затверджено рішенням сесії міської ради від 30.12.2020 року № 83. Наразі відділ знаходиться за адресою: вул. Маріїнська, 78, у приміщенні з управлінням праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації. Формування відділу триває, наразі розпочато роботу зі збору документів від населення щодо надання матеріальної допомоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора