Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Квест для мандрівників «Любіть Україну»

Дата: 22.01.2021 16:27
Кількість переглядів: 305

А чи знаєте ви, що на конкурсі краси мов у Парижі українська мова зайняла третє місце? А українському письменнику Тарасу Шевченко встановлено найбільшу кількість пам’ятників у світі? Ні?

Фото без опису

Тоді вам про це та ще багато інших цікавинок про народні українські традиції, звичаї, символи  можуть розповісти наші старші вихованці групи «Метелики» (вихователі В.В.Карплюк, С.М.Діденко, музичний керівник Ю.П.Ходжаєва). До дітей завітав робот Аndroid, тож малята вирішили познайомити його з нашою незалежною, дивовижною, славною країною й влаштувати пізнавальний квест «Любіть Україну».

 

Мандруючи мапою, діти потрапляли на зупинки з цікавими завданнями. Вихованці ділилися інформацією про скарби України, про рідне місто Скадовськ, пригадали героїв українських казок, продовжували прислів’я, відгадували музичні загадки, складали та розповідали вірші, визначали прадавні та сучасні речі, водили хороводи.

 

А ще для наших воїнів в зоні АТО з любов’ю та старанністю виготовили оберіг – гроно калини. Нехай він захищає наших героїв в тяжку хвилину на далекому Сході. І діти пообіцяли, що своїми знаннями, вчинками і працею будуть прославляти нашу країну, стануть гідними та люблячими громадянами своєї держави! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора