Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міністерство молоді та спорту України запрошує на презентацію молодіжної програми «Мріємо та діємо»

Дата: 20.01.2021 15:21
Кількість переглядів: 272

Міністерство молоді та спорту України запрошує представників громад, управлінь та підрозділів, відповідальних за молодіжну політику на презентацію нової молодіжної програми «Мріємо та діємо», яка реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується міжнародною некомерційною організацією IREX за сприяння Міністерства молоді та спорту України.

Фото без опису

Програма «Мріємо та діємо» – 5-ти річна програма спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні, створення сприятливого середовища, в якому молодь матиме можливість реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку країни. Використовуючи орієнтований на молоде покоління підхід – не для молоді, а разом з молоддю – програма сприятиме молодіжним інноваціям, підприємництву, посиленню участі у прийнятті рішень у громадах та розв’язання проблем на національному рівні, а також посилить потенціал української молоді бути рушійною силою плюралізму та поваги до різноманітності.

 

«Мріємо та діємо» залучатиме молодь до розробки та реалізації проєктів та ініціатив, збиратиме дані та проводитиме дослідження, щоб на їх основі разом з молоддю обирати та коригувати дії та напрям руху до ефективних та стійких змін. Програма буде реалізована на всій території України, з окремим акцентом на роботі в Київській (окрім міста Києва), Івано-Франківській, Рівненській, Херсонській, Одеській та Харківській областях.

 

21 січня 2021 року з 15:00 по 16:00 відбудеться онлайн презентація Програми «Мріємо та діємо» для представників громад, управлінь та підрозділів, відповідальних за молодіжну політику про ключові цілі та підходи програми, заплановані активності, можливості для молоді та громад в рамках співпраці із програмою, зокрема процедуру конкурсного відбору молодіжних просторів, створення простору молодіжних перспектив у своїй громаді. Під час цієї презентації окрема увага буде приділена питанню подачі заявок на конкурс «Молодь ТуТ: створи простір молодіжних перспектив у своїй громаді. Детальну інформацію про умови конкурсу можна знайти за лінком https://mailchi.mp/bbbc1d5b157e/molodtut. Звертаємо вашу увагу, що переможці цього конкурсу матимуть можливість отримати до 25 000 доларів США на облаштування молодіжного простору в своїх громадах. Реєстрація на подію та участь за лінком триватиме до моменту початку події. Зареєстровані учасники отримають деталі участі на електронну адресу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора